4 -Octubre :ALIMENTACIO ANTIINFLAMATÒRIA . Parlarem de les patologies associades a un estat inflamatori com les malalties reumàtiques,l’ artritis reumàtica , fibromialgia , colon irritable…. Dels aliments antiinflamatoris i com cuinar-los.
Cuinarem amb gingebre, cúrcuma i entre altres farem creps d’arròs i de blat de moro …
No us oblideu de la carmanyola!! .
18 Octubre REFORÇAR LES TEVES DEFENSES .
Ens preparem pel fred .
Parlarem de les nostres defenses, on es troben i que les pot debilitar .Aprendrem a reforçar- les amb la nutrició i les herbes remeieres
Cuinarem amb farigola, ceba….. No us oblideu de la carmanyola!!
8 -Novembre : DOLOR CRÒNIC I MIGRANYES .Què és ENZIM DAO.( DIAMINO OXIDASA )i la histaminosis Parlarem de les causes més comuns que desencadenen el dolor crònic i les migranyes i l’aclarirem molt dubtes.
Cuinarem i us ensenyarem a fer plats aptes per persones amb dèficit de DAO.
Forma part de l’equip de divulgació Enzim DAO ( Diaminooxidasa.
15 Novembre : SISTEMA NERVIÓS : Combatre l’estrès amb aliments relaxants i plantes remeieres.
El nostre ritme de vida cada vegada més accelerat i exigent sol conduir-nos a situacions de nerviosisme i estrès . Això pot provocar atacs de pànic, depressió, insomni … Us explicarem quins aliments evitar i quins son aquells que et poden ajudar .
Cuinarem amb ells: carbassa, civada…. No us oblideu de la carmanyola!!