ARGILA VERDA / ARCILLA VERDE

Aquesta setmana al nostre Facebook heu pogut conèixer què és l’argila verda, però degut a la demanda, us adjuntem més informació sobre vàries utilitats d’aquest producte en aquest breu article:

– Mascareta Facial: S’aconsella posar una cullerada sopera d’argila verda en un recipient adequat (no metàl·lic ni de plàstic) i afegir a poc a poc aigua mineral o infusions, fins a obtenir la consistència desitjada. La mascareta ha de ser de consistència ferma perquè no caigui aiguaPROD-M-previo_productos_ori1_2991, però tampoc s’ha de fer massa espessa. Aplicar sobre la cara i coll, evitant el contorn d’ulls i llavis, una fina capa, deixar que actuï uns 10 minuts i retirar amb aigua tèbia abans que s’assequi bé. Posteriorment es pot aplicar una crema hidratant.

– Cataplasma Corporal: Estendre l’argila amb la consistència desitjada sobre la zona a tractar i repartir-la amb una espàtula no metàl·lica, amb un gruix d’aproximadament 1 a 2 centímetres. La cataplasma ha de ser de consistència ferma perquè no chorree, però tampoc massa espessa. Aplicar el cataplasma, deixant l’argila en contacte amb la pell, i mantenir-la amb una bena o amb un drap sec, sense prémer gaire. Si el cataplasma s’utilitza sobre una zona irritada, posar entre l’argila i la pell una gasa fina. Quan la cataplasma estigui gairebé seca, retirar-la i eliminar les restes d’argila amb aigua tèbia, després assecar la pell amb una tovallola de cotó.

– També es poden realitzar Banys per suavitzar la pell: Abocar de 2 a 4 cullerades d’argila en un got gran de vidre, afegir aigua mineral i agitar amb una cullera no metàl·lica. A continuació, afegir la barreja a l’aigua del bany. A nivell general, el tractament tradicional s’aconsella realitzar de dos a tres banys setmanals durant 21 dies, repetint-se en cas necessari amb un període de descans d’una setmana. Es recomana realitzar en una banyera o cisterna i no a la banyera ja que el fang obstrueix els desguassos.

Font: Sòria Natural

____________________________________________________________________________________________________________________________

Esta semana en nuestro Facebook ha podido conocer qué es la arcilla verde, pero debido a la demanda, os adjuntamos más información sobre varias utilidades de este producto en este breve artículo :

– Mascarilla Facial: Se aconseja poner una cucharada sopera de arcilla verde en un recipiente adecuado (no metálico ni de plástico) y añadir poco a poco agua mineral ó infusiones, hasta obtener la consistencia deseada. La mascarilla debe ser de consistencia firme para que no chorree, pero tampoco debe hacerse demasiado espesa. Aplicar sobre la cara y cuello, evitando el contorno de ojos y labios, una fina capa, dejar que actúe unos 10 minutos y retirar con agua tibia antes de que seque totalmente. Posteriormente se puede aplicar una crema hidratante.

– Cataplasma Corporal: Extender la arcilla con la consistencia deseada sobre la zona a tratar y repartirla con una espátula no metálica, con un grosor de aproximadamente 1 a 2 centímetros. La cataplasma debe ser de consistencia firme para que no chorree, pero tampoco demasiado espesa. Aplicar la cataplasma, dejando la arcilla en contacto con la piel, y mantenerla con una venda o con un paño seco, sin apretar demasiado. Si la cataplasma se utiliza sobre una zona irritada, poner entre la arcilla y la piel una gasa fina. Cuando la cataplasma esté casi seca, retirarla y eliminar los restos de arcilla con agua tibia, después secar la piel con una toalla de algodón.

– También se pueden realizar Baños para suavizar la piel: Verter de 2 a 4 cucharadas de arcilla en un vaso grande de vidrio, añadir agua mineral y agitar con una cuchara no metálica. A continuación, agregar la mezcla al agua del baño. A nivel general, el tratamiento tradicional se aconseja realizar de dos a tres baños semanales durante 21 días, repitiéndose en caso necesario con un período de descanso de una semana. Se recomienda realizar en una tina o cuba y no en la bañera pues el barro obstruye los desagues.

Fuente: Soria Natural

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s