Visita a Soria Natural

Aquest cap de setmana hem anat a Soria de la mà de Soria Natural, com de costum no he fet gaires fotografies, així que he escanejat fotos dels fulletons que ens han donat .

El planning era dens però amb molta il·lusió hem sortit de Barcelona cap a Soria a les 7:30 del matí del dissabte.

Nomes arribar a Soria, 11 matí, hem conegut el laboratorio de producción(fabrica) amb més 25.000m2

.planol de fabrica gentilesa de Soria Naturalfolletó intern

Ens han explicat tots els processos i controls que realitzen i hem pogut veure in situ tota la maquinaria i tecnologia que utilitzen per extreure els principis actius de les plantes i transformar-los en extractes, capsules o comprimits per diversos processos.

 

També hem pogut visitar el laboratori on un entusiasta tècnic (llàstima que no recordo el nom) queens ha explicat tots els controls de qualitat que realitzen per assegurar la màxima puresa en les plantes i aliments que utilitzen .

 

Els que utilitzem els extractes de Soria Natural sabem que canvien d’aspecte d’un lot a un altre. Ara jo ja sé perquè i ho explicaré en el pròxim article per no allargar-me més.

 

He escanejat el fulletó que ens van donar amb la maquinaria que tenen al laboratori. L’entusiasta Tècnic es va acomiadar de nosaltres amb : “ Ahora ir a ver otras partes de la fabrica menos interesantes “ Es notava que li agradava la seva feina.

laboratorio de control de calidad

 

El laboratori de I+D+i ( Centre d’investigació, Desenvolupament i Innovació ) està en un edifici annex. Ens han explicat com col·laboren amb diversos hospitals i universitats en programes d’investigació .

http://www.sorianatural.es/es/articulos/20/colaboracion-con-el-centro-de-investigacion-del-cancer-cic

 

Per la tarda tocava una visita turística pel “Monasterio de San Juan de Duero Famós per sortir a la Leyenda El Monte de las Animas.de Gustavo Adolfo Bécquer que el guia ens ha llegit un fragment del seu mòbil.

20140712_182920

20140712_184207

 

Tot seguit hem anat a l’Ermita de San Saturio pel camí per on Antonio Machado tenia costum de passejar. Un paratge que dona molta pau i d’una bellesa extraordinària.

20140712_191600

Finalment ens han obsequiat ( Soria Natural) amb un sopar de gala que es va realitzar amb una carpa immensa en els jardins de la fàbrica , aprofito per felicitar al càtering pel seu magnífic servei.

20140712_235441

En aquesta imatge podeu veure a Antonio Esteban, fundador de Soria Natural

 

A les 00:00 es va realitzar la presentació de l’aplicació per mòbil de Soria Natural.20140712_235843

 

Jo ja la tinc .

 

I a les 2:00 del diumenge veia el llit . No cal dir que vaig quedar dormida al moment.

 

El Diumenge toca veure els cultius.

 

Hem pujat al Bus i cop hem arribat ens han donat unes gorres i aigua fresqueta(pensen en tot) per visitar una de les 320 hectàrees que tenen, totes certificades com ecològiques. Ens han explicat que reguen amb aigua de pluja i de font. I on cada camp rep la quantitat d’aigua i llum necessària en cada moment per que cada planta tingui una alta concentració de principis actius.

20140713_105056

Va ser tot un plaer passejar pels camps i rebre una classe magistral dels cultius i plantes medicinals. I vaig quedar bocabadada amb el sistema de reg.

 

La “nena mimada “ és la plantació de ginseng ecològic. . Impressionant.

20140713_104613

https://www.youtube.com/watch?v=Hy1UDuyi2-A

 

 

La veritat és que m’he sentit mimada, en tot moment han estat pendents de nosaltres.

En les explicacions ens han respost totes les nostres preguntes, que en ocasions no eren poques.

Vaig tenir la sensació que s’avançaven sempre a les nostres necessitats. Si fins si tot hi havia un wàter portàtil en mig dels camps, per si algun visitant tenia   molta necessitat i no podia esperar-se.

 

Sols em resta donar les gràcies a tot l’equip de Soria Natural i en especial a la delegació de Catalunya , però sobretot a Julián Hidalgo que va estar pendent de nosaltres en tot moment.

 

 

Aquí teniu enllaços que poden ser del vostre interès.

 

http://www.dieteticasomnaturals.com/

 

https://www.youtube.com/watch?v=Hy1UDuyi2-A

 

http://www.sorianatural.es/

 

 

 

 

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s